Privacy statement

Caransscoop is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar website(s) van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.

Caransscoop houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt en heeft haar verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP).

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Caransscoop, Lage Bergweg 10, 7361 GT Beekbergen.

Klikgedrag 

Op de website(s) van Caransscoop worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina´s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Caransscoop haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Wijzigingen 

Caransscoop behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Caransscoop.