Incompanytraining

De meeste workshops worden ook op incompany basis aangeboden, op elke gewenste locatie en op de wijze die het beste past. Een incompanytraining biedt veel voordelen.

  • De inhoud is flexibel en wordt voor de praktijk, de maatschap of het team op maat gemaakt.
  • Besparing op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van deelname.
  • Een incompany cursus is vaak goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan onze workshops met open inschrijving.

Incompanytraining ‘Patiëntcontact & teamsamenwerking’

Deze workshop over communicatie in de dagelijkse praktijk is een interactieve training, waarbij effectieve communicatie met uw patiënten en collega’s centraal staat. Bij deze training worden specifieke casussen uit de praktijk vooraf voorbereid. De training is voor 4 uur geaccrediteerd bij:
- V&VN verpleegkundigen en verzorgenden
- NVvPO praktijkondersteuners
- KNMG/CadP huisartsen
- Doktersassistenten
- (in aanvraag) Fysiotherapeuten  

Incompanytraining 'Motiverende gespreksvoering'

Als maatwerk voor verschillende doelgroepen, van beginners tot ervaren beoefenaars. In combinatie met 1 uur e-learning is accreditatie aangevraagd voor 5 uur bij:
- V&VN verpleegkundigen en verzorgenden
- NVvPO praktijkondersteuners
- KNMG/CadP huisartsen
- Fysiotherapeuten

Incompanytraining 'Lean'

Samen aan de slag om de interne werkprocessen te optimaliseren. Bij incompany bieden we deze workshop als maatwerk en - indien gewenst - toegespitst op een praktijkprobleem, aan.

Teamcoaching

Samenwerken in een goed functionerend team is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom kan investeren in de onderlinge samenwerking een waardevol resultaat opleveren. Een begeleidings- of coachingstraject 'op maat' is zo'n investering. Onze adviseur/teamcoach Adrie Schimmel biedt teams dit maatwerk aan.    

Zorgondernemerscan  

Deze, op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde scan, zorgondernemersscan geeft u inzicht in uw ondernemerskwaliteiten als zorgverlener. De scan zegt iets over uw eigenschappen, kwaliteiten en denkstijlen. De uitkomst van de scan wordt aangeboden inclusief een nabespreking, intervisie en teamcoaching.

Meer informatie

Heeft u interesse in een incompanytraining, dan informeren onze adviseurs Rudie van den Berg en Anniek Appelman u graag over de mogelijkheden en kosten.

Referentieprojecten

Teamcoaching huisartsenpraktijk in Arnhem

Een huisartsenpraktijk in de regio Arnhem heeft teamcoaching ingezet om de medewerkers een beter beeld te geven van ieders rol in de praktijk. De afgelopen jaren was het team groter geworden en daarnaast werken veel medewerkers parttime. De leiding en het team hadden behoefte aan meer duidelijke werkafspraken. 

Lees verder

Het aanbod van De Gezonde Praktijk sluit goed aan bij de eerstelijnspraktijk

De impact van het ondernemersschap binnen een zorgpraktijk is niet te onderschatten. Voor Frank van Engen hoort het ondernemerschap bij de dynamiek van een zorgpraktijk. Leden van het team van de fysiotherapiepraktijk in Eerbeek en Loenen vinden gemakkelijk hun weg naar het aanbod van De Gezonde Praktijk. Van zorgondernemersscan, workshops tot incompany-trainingen. Waarom De Gezonde Praktijk? 

Lees verder