Bijeenkomsten en scholingen

Caransscoop organiseert diverse (netwerk)bijeenkomsten, workshops of intervisiebijeenkomsten die bijdragen aan goede samenwerking van en met de eerste lijn en gezonde praktijken in de buurt. 

Dit doen wij omdat we geloven dat goede kwaliteit van zorg bijdraagt aan betaalbare zorg. Wilt u weten welke scholingen of bijeenkomsten in de regio voor u interessant zijn? Via onze agenda vindt u het actuele overzicht.

Voor wie

(Eerstelijns)zorgverleners, gemeenten, organisaties zorg en welzijn en samenwerkende organisaties.

Rol Caransscoop

Wilt u ondersteuning bij het organiseren van een scholing of bijeenkomst voor de eerste lijn? Neem dan contact met ons op. We beschikken over een geaccrediteerd Scholingsbureau (registratie Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) waarmee we eenvoudig en efficiënt scholingen en bijeenkomsten coördineren en organiseren.

Kosten

Veel (netwerk)bijeenkomsten in de regio bieden we gratis aan, omdat deze diensten gefinancierd worden vanuit publieke middelen. Aan de deelname van diverse scholingen en workshops kunnen kosten verbonden zijn. Daarnaast zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Het Scholingsbureau van Caransscoop beschikt over een registratie Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) waarmee wordt voldaan aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Scholing wordt BTW-vrij verzorgd.